Sov gott med Reiki

1.2K
Ger
Djupavslappning & påfyllning av resurserna

Vill du att nattsömnen ska bli extra avslappnande och påfyllande? Låt Reikienergin hjälpa dig att vila & fylla på resurserna.

I denna ljuvliga Guidade Reiki riktar vi bland annat Reiki till din känslokropp, din mentala kropp och ditt omedvetna för att hjälpa dig att släppa taget om det som fastnat. de

Nu har du äntligen hittat ett sätt att fylla på resurserna när du sover… Och det gör den ORDENTLIGT! Den passar perfekt för dig som redan brukar somna med Reiki.

ps. Denna guidning finns i två varianter: Med guidning och en där guidningen är så låg att du endast hör musik (tyst guidning). Vilket nattsällskap passar dig bäst?

ps2. Om du vill veta mer om Reiki och sömn kan du läsa detta inlägg på vår systersida Känsla.nu

Sov gott med Reiki

Vill du att nattsömnen ska bli extra avslappnande och påfyllande? Låt Reikienergin hjälpa dig att vila & fylla på resurserna.
Längd 30 minuter

Du behöver

 • 1 Sovplats

Innehåll

 • 10 liter Villkorslös kärlek
 • 10 liter Mjuk och kärleksfull rening hjälper hjärnan att slappna av
 • 5 liter Påfyllning av ny energi & nya resurser
 • 1 liter Aktivering av kroppens självläkande krafter

Instruktioner

 • Lägg dig bekvämt till rätta. Slut dina ögon. Ta några djupa, sköna, andetag. Känn hur du släpper taget om allt som du inte behöver i detta utrymme just nu.
 • Vi riktar nu Reiki till det som upptar dina tankar. Reikienergin gör det lättare att släppa taget om det vi fastnat i, så att vi kan hitta en lösning. Reiki energin för in ljus, kärlek och lösningar som är bättre än vad vi kunnat föreställa oss själv. Vi ber om Reiki till din mentala energi, nu.
 • Vi riktar nu Reiki till din känslokropp. När vår känslokropp översköljs av villkorslös kärlek känner vi oss lätt och nyfiken på livet. Livet blir en buffé där vi med full aptit kan njuta av det som serveras. Vi ber nu om Reiki till din känslokropp, nu.
 • Vi riktar nu Reiki till din själsenergi och din kontakt med ditt högre jag. När vi är i kontakt med vår själsenergi känner vi tillit och riktning. Vi känner oss som oss själv. Vi ber nu om Reiki till din själsenergi, nu.
 • Vi riktar nu Reiki till din fysiska kropp. Vi ber om att få återställa det fria flödet och aktivera kroppens självläkande krafter. När du vaknar i morgon känner du dig stark, vital och närvarande i sig själv. Vi ber om Reiki till din fysiska kropp, nu.
 • Vi riktar nu Reiki till denna plats, detta rum, denna byggnad och denna tomt. Reikienergin höjer vibrationen så att du är omgiven av kärlek. Vi ber om Reiki till denna plats, nu. Vi ber om Reiki till detta rum, nu. Vi ber om Reiki till denna byggnad, nu. Vi ber nu om Reiki till denna tomt, nu.
 • Vi kallar in en skyddskupol runt denna tomt, runt denna byggnad, runt detta rum, över denna plats.
 • Reikienergin återställer kärleksflöderna och kontakten med det högre jaget, så att alla våra tankar och känslor ska komma ifrån vårt högre jag. Vi ber nu om Reiki till vårt medvetna sinne. Vi ber om Reiki till vårt omedvetna sinne. Vi ber om Reiki till våra ryggmärgsreflexer.
 • Avslutningsvis kallar vi in de mest perfekta energierna för att hjälpa oss assistera oss här och nu. Vi kallar in de resurser vi behöver, på samtliga plan. Nu.
 • Sov gott
Musik av: Michael Hammer
Kostnad: Ingår i din prenumeration
Perfekt för: Bli av med känslostormar, bli av med oro, sova gott
Tillsammans: Din egen laddningshubb
Nyckelord: 30 minuter, reiki på natten, sov gott

Lyssna på Sov gott med Reiki

Lyssna på denna Guidade Reiki! Logga in. Den ingår i ditt medlemskap. Har du inget konto än? Testa gratis i 14 dagar. 

Logga in om du vill se innehållet...

Har du lyssnat på denna Guidade Reiki?

Har denna guidning hjälpt dig? Berätta. Lämna en kommentar och tagga #reikiportalen

För nybörjare

Om du har problem med sömn, men har ännu inte testat Reiki? Då kan du testa den Känslomässiga storstädningen. Du behöver inte skapa något konto, och du kan i lugn och ro utforska om Reiki är något som hjälper dig..

Känslomässig storständing
Känslomässig storstädning
Har det varit mycket på sistone? Hitta ditt inre lugn med Känslomässig storstädning.
Läs mer

Join the Conversation

Lämna ett svar

Like
Close
För allt blir lättare när själen sjunger
Close