Lös upp det jobbiga i minnet

1.1K
Ger
Lätthet och känsla av frihet

Hur mycket lättare kan ditt liv bli om du inte längre bär på smärtsamma minnen?

Lös upp det jobbiga i minnet är en guidning som är speciellt framtagen för dig som sitter fast eller känner dig handlingsförlamad. Om du känner att du provat allt, men ingenting fungerar, kan detta vara guidningen för dig.

Energimässigt fungerar det så att vi får en ”smäll på fingrarna” när något inte fungerar. Funktionen är att leda oss vidare. Vår mänskliga instinkt är att återupprepa det välbekanta, så om vi inte hade något som ”smällde oss på fingrarna” skulle vi lätt hamna i en återupprepande cirkel där vi hela tiden gjorde samma sak som vi testade nyss (måndag hela veckan). Själva ”smällen på fingrarna” är till för att få oss att testa nya (bättre och mer välfungerande) vägar, inte för att straffa oss för vårt misstag.

De personer som vill höja sin prestation har hittat ett knep för att övervinna ”smällen på fingrarna”. Sportjournalisten Steven Kotler, som studerat personer som gör det omöjliga, har upptäckt ett mönster. Personer som fortsätter att testa till de lyckas och övar långt efter alla andra gett upp, fyller sig systematiskt med feel-good-hormonet oxytocin. Istället för att låta besvikelse ta över skrattar de åt sina misslyckade försök och skakar av sig den obehagliga känslan. De pressar inte fram fler försök, istället längtar de efter att prova igen.

Denna guidning är till för att lösa upp förlamande motstånd och rädslor, så att du ska få din längtan tillbaka och vilja testa igen.

Mästaren har misslyckats fler gånger än nybörjaren ens försökt

Kom ihåg att mästaren har misslyckats fler gånger än nybörjaren ens försökt. (Hur kommer det sig att de som föds klok är full av så mycket cellminnen? Hur tror du de blev så klok?)

Nu när du vet bättre kan du göra bättre. Så testa igen. Testa till du får till det så som du vill ha det. Och kom ihåg att läraren alltid kommer när eleven är redo. Börja med det du kan så kommer vägen att visa sig medan du går den. Säkerställ att du växer genom varje utmaning som du övervinner.

Kom ihåg: Reikienergin tar inte bort minnen, det hade varit kontraeffektivt. Vår erfarenhet är viktig. Den hjälper oss att navigera i tillvaron. Gott omdöme kommer trots allt ifrån dåligt omdöme.

Reikienergin tar däremot bort smärtladdningen ur minnet, vilket gör att det jobbiga slutar skava. Det är mycket lättare att gå framåt när det förflutna inte håller oss tillbaka.

För lätthet och en känsla av frihet: Tryck PLAY.


Lös upp jobbiga minnen

I denna Guidade Reiki kommer vi att rikta Reikienergi bakåt i tiden, till något som har hänt. Reikienergin tar bort smärtladdningen ur minnet, vilket gör att det jobbiga slutar skava. Det är mycket lättare att gå framåt när det förflutna inte håller oss tillbaka.
Längd 20 minuter

Du behöver

 • 1 lugn plats
 • Inga förkunskaper

Innehåll

 • 2 dl Reikienergi
 • 0,5 dl Rening av cellminnen

Instruktioner

 • Sätt dig eller lägg dig så bekvämt som möjligt. Slut dina ögon. Ta några djupa, sköna, andetag.
 • Fundera över: Vilken händelse vill du rikta ljus och Reiki till?
 • Föreställ dig att en stråle av ljus riktas till dig. Vi ber nu om Reiki till dig.
 • Föreställ dig en stråle av ljus som riktas till den tidigare händelse du vill rikta energi till. Vi ber nu om Reiki till den tidigare händelsen.
 • Vilken plats skedde den tidigare händelsen att ske på? Vi riktar nu en stråle av ljus till denna plats. Vi ber om Reiki till den plats där händelsen hände.  
 • Reikienergin höjer vibrationen så att den naturligakärleken, glädjen och lättheten kan komma tillbaka. Den tinar upp chock och trauma. Den löser upp ilska, besvikelse och missförstånd. Den återställer oss till den vi innerst inne är. Den återställer vår kontakt med vårt eget högre jag. Med lätthet kan vi ta vara på lärdomen, och släppa taget om resten.
 • Vi ber om en fullständig rening. Vi ber att denna helande Reikienergi ska sträcka tid och rum, så att den kan rena alla cellminnen som på något sätt är relaterade till denna händelse, nu. Vi ber om att få återställa oss ifrån vårt eget högre jag
 • Känn hur den energi du riktat integreras, i varje cell i hela din kropp.
  Ta några djupa, sköna andetag.
  Rör gärna på dina fingrar och tår.
  Och när du känner dig redo, slår du upp dina ögon.
Musik av: Michael Hammer
Kostnad: Ingår i ditt konto
Perfekt för: jobbiga minnen, skicka Reiki, skicka reiki bakåt i tiden
Tillsammans: AHA! Insikter på väg, aktivera ditt auraskydd, Känslomässig storstädning
Nyckelord: hela det förflutna, rikta helande bakåt i tiden, skicka reiki


Lyssna på Lös upp jobbiga minnen

Lyssna på denna Guidade Reiki! Logga in. Den ingår i ditt medlemskap. Har du inget konto än? Testa gratis i 14 dagar. 


Logga in om du vill se innehållet...

Vad kom till dig i denna guidning?

Lämna en kommentar nedan och hashtaga #reikiportalen.

Kompletera med

Rena är bra. Det gör plats för påfyllningen av ny energi. Komplettera gärna med:


Få tillbaka din egen kraft
Ta tillbaka din egen kraft
Aktivera dina chakran för att återskapa självförtroende, lugn och styrka.
Läs mer

Hjälp 7 generationer framåt och bakåt

Är det fler i familjen som har liknande utmaningar? Varför inte rena 7 generationer framåt och bakåt?


Lös upp släktkarma
Rikta helande energi, i sju generationer bakåt, på både din mammas sida och din pappas sida.
Läs mer

Eller gör en riktigt djupgående rening:


Karma Cutting
Kapa energiband med (hjälp av) Ärkeängel Michael
En ljuvlig rening där Ärkeängel Michael använder sitt flammande svärd för att kapa sådant som fyllt sin funktion och som inte längre tjänar dig. Du kommer att få kapa energiband i var och ett av dina chakran. Guidningen avslutas med att vi kallar in den violetta flamman för en djupgående rening.
Läs mer

Like
Close
För allt blir lättare när själen sjunger
Close