Reiki för Fred & Frid

805
Ger
Villkorslös kärlek som aktiverar frid & fred

Med denna guidade Reiki kommer du att rikta Fred och Frid till dig själv, till världen och till de personer som behöver den som mest.

Villkorslös kärlek har en transformerande kraft. Den gör oss lugn, harmonisk och generös. Människor som känner sig trygga och älskade beter sig annorlunda än människor som känner sig otrygga och oälskade. Genom att ge villkorslös kärlek skapar du utrymme för fred & frid.

Om du vill använda attraktionslagen och förstärka de osynliga krafterna är det viktigt att du gör en grej. Attraktionslagen innebär att det vi fokuserar på ökar. Det viktiga är därför att fokusera på känslan vi vill ha: nämligen fred och frid. Om vi skulle fokusera på det faktum att vi vill ha frid aktiverar vi nämligen motsatsen – om vi fokuserar på avsaknaden av frid får vi mer avsaknad av frid. Så gå in i känslan av att redan ha allt du vill ha.

Bubbla där allt är som du vill ha det

Så unna dig att kliva in i en inre bubbla och känn allt som du önskar att det var (inte nödvändigtvis hur det är). Vila från alla intryck. Lev i drömmarnas land för en stund. Ju oftare du kallar in drömmen, desto närmare kommer den…

Ps. Fred & Frid är så viktigt för så många människor att du kan använda denna guidning utan att ha ett konto i Reikiportalen.

Reiki för Fred & Frid

Med denna guidade Reiki kommer du att rikta fred och kärlek till dig själv, till världen och till de personer som behöver den som mest.
Längd 14 minuter

Du behöver

 • 1 lugn plats

Innehåll

 • 1 liter Villkorslös kärlek
 • 1 liter Empati
 • 1 liter Generositet
 • 1 liter Överflöd

Instruktioner

 • Sätt dig eller lägg dig så bekvämt som möjligt. Slut dina ögon. Ta några djupa, sköna, andetag.
 • Med denna guidade Reiki kommer du att rikta fred och kärlek till dig själv, till världen och till de personer som behöver den som mest. Kärlek har en transformerande kraft. Den gör oss lugn, harmonisk och generös. Människor som känner sig trygga och älskade beter sig annorlunda än människor som känner sig otrygga och oälskade. Genom att ge Reiki & villkorslös kärlek skapar du utrymme för fred.
 • Om du redan har lärt dig Reiki: Lägg dina händer över ditt hjärta eller lägg dem i din favoritposition.
 • Vi kallar in känslan av Reiki & villkorslös kärlek. Ett utrymme att vara älskade och uppskattad, bara för att du finns. Vi kallar in omsorg. Vi kallar in empati. Vi kallar in generositet. Vi kallar in överflöd.  
 • Vi ber om att få rikta riktar denna villkorslösa kärlek till den plats, situation eller tid där den just nu behövs som mest. Kanske vill du visualisera hur kärleken -likt en laserstråle- genomsyrar varje cell, molekyl och atom. Känn hur energin sprider sig bortom tid och rum. Känn hur energin löser upp orsaken till konflikter var de än uppstod. Känn hur allt återställs mot den villkorslösa kärleken och dess kärlekens högre jag. Känn lättnaden i friden. Känn lugnet av att vara trygg, älskad och uppskattad. Bjud in magiska lösningar och mirakel, speciellt sådana som ingen kan förvänta sig.
 • Vi riktar även Reiki till försoning för att hjälper alla inblandade att hitta en ny relation till sig själv och varandra. Vi ber om att få släppa taget om alla energimässiga minnen som redan fyllt sin funktion.
 • Det börjar vara dags att komma tillbaka.
  Känn hur den energi du fått integreras i varje cell i hela din kropp.
  Ta några djupa andetag.
  Rör gärna på dina fingrar och tår.
  Och när du känner dig redo, slår du upp dina ögon.
Musik av: Michael Hammer
Perfekt för: Få ett inre lugn, få trygghet, fred, inre fred
Tillsammans: Känslomässig storstädning
Nyckelord: försoning, Fred

Lyssna på Reiki för frid och fred

Lyssna en gång

Lyssna på repeat

Vad kände du?

Vad kom till dig genom denna guidning? Lämna en kommentar och tagga #reikiportalen

Nästa steg…

Utifrån denna guidning kan du göra två spännande saker… Rena mer och djupare, eller bjuda in magiska lösningar…

Rena mer och djupare

Antingen kan du förstärka helandet med ytterligare reningar:

Karma Cutting
Kapa energiband med (hjälp av) Ärkeängel Michael
En ljuvlig rening där Ärkeängel Michael använder sitt flammande svärd för att kapa sådant som fyllt sin funktion och som inte längre tjänar dig. Du kommer att få kapa energiband i var och ett av dina chakran. Guidningen avslutas med att vi kallar in den violetta flamman för en djupgående rening.
Läs mer

Bjuda in nya lösningar

Vill du förstärka handlingskraften och miraklet, då vill du också gå in med lösningar som verkar utifrån alla inblandades högre jag.

Bjud in högsta, bästa lösning
Ser du utmaningar framför dig? Med denna guidade Reiki kommer du att få rikta Reikienergi, ljus och kärlek till en relation eller en situation.
Läs mer

Vad längtar du efter just nu?

Lämna ett svar

Like
Close
För allt blir lättare när själen sjunger
Close