Kom vidare med hjälp av din förebild

1K
Ger
Ger kraft, inspiration & löser upp motstånd

Vill du komma vidare, men har inga bra idéer? I den Guidade Reikin Kom vidare med hjälp av din förebild kallar vi in den mest perfekta energin för dig just nu.

Har du upptäckt att du tänker bättre när du är avslappnad? Idéer har en tendens att komma till oss när vi tar en paus, duschar, diskar eller gör något helt annat.

Denna Guidning hjälper dig först och främst att slappna av (det är det första och det viktigaste steget). Sedan bjuder den in lösningar som är bättre än vad du kunnat föreställa dig (det är därför du behöver hjälpa av din förebild).

Vissa gånger kommer inre bilder, känslor eller inre vetande till dig redan under tiden du gör guidningen. Andra gånger aktiverar guidningen något, varpå svaret kommer senare, i ett helt annat sammanhang.

Det räcker ofta med att göra den här guidningen någon, eller ett par, gånger. Det är lite som att så ett frö. Det räcker med att man sår frö i väl valda tillfällen (man behöver inte göra det varje dag). Sedan måste fröna gro till sig lite…

Allt kommer att komma till dig i perfekt timing. När eleven är redo kommer läraren. Se bara till att fånga upp tillfället när det visar sig! Universum älskar snabbhet. Vänta inte en vecka till tillfället kallnat… Smid medan järnet är varmt.

Kom vidare med hjälp av din förebild

Har du något område där du sitter fast och gärna hade velat komma vidare? I denna Guidade Reiki får du ta del av två häftiga tekniker som tillsammans kan göra underverk.
Längd 28 minuter

Du behöver

 • 1 Plats där du kan sitta i lugn och ro
 • 1 Skön fotölj (sitt gärna under denna guidade reiki)

Innehåll

 • 4 dl villkorslös kärlek
 • 2 dl Känslomässig storstädning
 • 4 dl stöd och hjälp från din förebild
 • 1 dl belysa ett motstånd, så det spricker och du är fri att hitta ett nytt mindset

Instruktioner

 • Sätt dig så bekvämt som möjligt. Slut dina ögon. Ta några djupa, sköna, andetag.
 • I denna guidade Reiki får du både göra en känslomässig storstädning och mental träning.

Känslomässig storstädning

 • Vi börjar med en känslomässig storstädning.  
  Vi ber nu om Reiki till dig: (45 sek).  
  Om du redan lärt dig Reiki: Lägg den högra handen på din ljumske (10 sek) och den vänstra handen på din hjärta (10 sek). Du kan också lägga händerna i din favoritposition. Din Reiki kommer att förstärka den här Reikisessionen. (30 sek)
 • Låt dina tankar komma och gå. Har något kommit till dig behöver du bearbeta det. Ditt undermedvetna vet vad som ska sparas, vad som ska slängas och vad som är viktiga nycklar. Det undermedvetna sorterar allt till rätt plats. Det enda du behöver göra är att ge ditt undermedvetna fritt spelrum. Du behöver inte tänka på någonting. Låt tankarna svepa runt och med lätthet hoppa från det ena området till det andra
 • Under alla lager av tankar finns en stillhet som är ljuvligare än ljuvligast. Det är en plats inom dig själv i vilken du alltid kan återvända till och laddabatterierna i. Med lite innehåll i din känslobägare kan du komma tillstillheten på relativt kort tid. Med mycket innehåll i känslobägaren kan det ta lite längre tid. Var stilla till det blivit lugnt

Mental träning

 • Nu när du befinner dig under alla lager av tankar och känslor är det dags att kalla in nya tankar och skapa nya tankebanor.  
 • Föreställ dig att du befinner dig på en plats där du känner dig fullständigt lugn. Det kan vara en plats som du känner till, som sommarstugan eller en plats i naturen. Det kan också vara en plats som du hittar på.
  Hur ser denna plats ut?
  Hur känns det på denna plats?
 • Ditt undermedvetna har full koll på dig och det som sker just nu. I den fortsatta guidningen fortsätter rätt saker att hända, oavsett om du är medveten om det eller inte. Intentionen är på plats. Aktiveringarna sker idet omedvetna, oavsett om de passerar genom ditt medvetna sinne eller ej.
  I vilket område skulle du vilka bli mer framgångsrik just nu?
  Vi kallar in Reikienergin för att lätta upp energierna i området där du vill bli mer framgångsrik. Vi ber om Reiki i detta område, Nu.
 • Änglarna har hört din längtan. Änglarna gör sitt yttersta för att du ska lyckas med det du längtar efter. De kommer att skicka det du behöver till dig. Det enda du behöver göra, är att ta vara på det som kommer till dig.
 • Till din glädje kommer en av dina förebilder till dig. Vem är det som kommer?
 • Vad har din förebild för budskap till dig?
 • När vi tror och känner tillit får vi framgång och rörelse framåt. När vi känner motstånd står vi still.  
  Finns det något inre motstånd som håller dig tillbaka? Kärleksfullt hjälper din förebild dig att lyfta fram detta.  
  Var kommer detta motstånd ifrån?
  Förebilden ber dig att belysa motståndet. Är det verkligen sant? Finns det andra sätt att se på saken?
  Vill du uppdatera ditt mindset till det nya sättet att se på det?

Runda av och kom tillbaka till här och nu

 • Det krävs 100 repetitioner för att skapa en ny vana, och10 000 repetitioner för att skapa en ny ryggmärgsreflex. Ta med dig ditt nya mindset och påminn dig om det så ofta du kan. Repetera när du är avslappnad och befinner dig under alla lager av tankar och känslor.
 • Det börjar vara dags att komma tillbaka. Din förebild tackar för sig. Tacka din förebild för hjälpen. Tacka dig själv för att ha tagit emot. 
  Kom tillbaka till här och nu.  
  Känn hur den energi du fått integreras i varje cell i hela din kropp.
  Ta några djupa andetag.
  Rör gärna på dina fingrar och tår.
  Och när du känner dig redo, slår du upp dina ögon.
Musik av: Michael Hammer
Kostnad: Ingår i din prenumeration
Perfekt för: den som är van att visualisera, den som har ett mål eller en dröm, Dig som vill komma vidare
Tillsammans: Känslomässig storstädning
Nyckelord: få tips från coachen, mental träning, träffa din förebild

Lyssna på Kom vidare med hjälp av din förebild

Lyssna på denna Guidade Reiki! Logga in. Den ingår i ditt medlemskap. Har du inget konto än? Testa gratis i 14 dagar. 

Logga in om du vill se innehållet...

Vad kom till dig med denna guidning?

Lämna en kommentar nedan och hashtaga #reikiportalen.


Samma lika, men ändå annorlunda

Vill du ha en liknande guidning, men med mer helande? Helande återställer oss mot vårt eget högre jag (så vi återgår till att känna oss som oss själva, vi återgår till att känna oss som den vi hade varit om inte den tunga energin fått oss att tappa kontakten med oss själv). Helandet är som det vita ljuset (klart och återställande) i jämförelse med att kalla in en speciell energi som leder oss vidare (vilket vi gör här i Kom vidare med hjälp av din förebild).

Lyssna på:

Bjud in högsta, bästa lösning
Ser du utmaningar framför dig? Med denna guidade Reiki kommer du att få rikta Reikienergi, ljus och kärlek till en relation eller en situation.
Läs mer

Manifestera det som kom till dig

Har du redan fått en idé, eller känner du redan var du vill komma? Då är nästa steg att kalla in den idén, eller känna den känslan, så många gånger att det nya känns som det mest naturliga och självklara i hela världen.

Hur många olika vägar kan du föreställa dig när du leker med tanken?

Lek med tanken
I denna kreativa lekplats kan du leka med tanken, testa nya lösningar och nya identiteter. Ingenting är till för att manifesteras. I slutet släpper vi taget om alla energier.
Läs mer

Den här guidningen är till för att hjälpa dig att kalla in energin av din drömarbetsplats.

besök drömarbetsplatsen
Besök din drömarbetsplats
Använd attraktionslagen för att kalla in energin av din drömarbetsplats. Ju fler gånger du gör denna guidning, desto kraftfullare blir den.
Läs mer

Join the Conversation

Lämna ett svar

Like
Close
För allt blir lättare när själen sjunger
Close