Om Reikiportalen

VÄLKOMMEN! HÄR FÅR DU:

Extraenergi, när och var du behöver den. Alltid tillgänglig i din telefon.

Portarna till Reikiportalen har öppnats

September 2021 öppnades en lättillänglig internetsida, Reikiportalen, som möjliggjorde att den som ville kunde få ta del av Reikienergi, när och var de önskade – oavsett förkunskaper. Grundaren Anna-Sofia berättar:

Under en av de psykiskt mest krävande upplevelserna i mitt liv klarade jag av att hålla lugnet tack vare de inspelningar från Angelic Reiki-utbildningen som jag hade i min telefon. Efteråt, när allt hade gått bra, kunde jag inte skapa av mig längtan efter att göra Reiki lättillgänglig i den egna telefonen för alla som behövde tillfälligt stöd. Idén till Reikiportalen var född.

anna-sofia, Reikiportalens grundare

Anna-Sofia Giese Vesterlund

Ålder: 40+

Gör: Ger Reikibehandlingar och erbjuder kurser i Reiki och Angelic Reiki ®, grundare av Reikiportalen

Familj: Man och son 5 år

Fritid: Lyssna på ljudböcker, resa till spännande platser, måla & pyssla

Tips för att skapa framgångsrika koncept: Testa till du lyckas, gör det på ditt eget sätt samtidigt som du tar hjälp av dina föregångare

Wow! Den visste vad den gjorde. Mitt i fick jag ett behov av att sträcka på mig och en varm känsla spred sej i kroppen varpå jag hör dina ord ”känn hur allt faller på plats”.

ANGELICA

Anna-Sofias dröm – lyckliga välmående människor

Medmänniskor som var glada, lyckliga och nyfikna på livet, som tonåring hade Anna-Sofia aldrig kunnat föreställa sig att det var en sällsynt upplevelse. Sedan kom verkligheten i kapp. Människor brände ut sig, mådde dåligt, gav upp sina drömmar och bestämde sig resignerat att överleva stället för att leva.

Visste du att:

  • 1/3 av alla anställda vantrivs på sin arbetsplats till den grad de vill byta arbete >>
  • Totalt 40 % av Sveriges befolkning har haft besvär av ängslan, oro eller ångest. De allra festa har haft lättare besvär. Bland kvinnor och yngre är det ännu vanligare. Nästan var femte svensk har någon gång fått diagnosen depression, det är nästan dubbelt så vanligt bland kvinnor som bland män. >>

Nu kommer jag att sova gott… Så ljuvligt avslappnande energier.

LeNA

Med Reiki hittade hon rätt

Anna-Sofia Giese Vesterlund, Civilekonom och Reikiterapeut och andlig vägledare, bestämde sig vid 16 års ålder att hon skulle bli lycklig.

”Jag inspirerades av gamla gummor som blickade tillbaka över sina liv. Alla verkade säga samma sak. De ångrade bara sådant som de inte gjorde. De önskade att de hade brytt sig mindre om vad andra tyckte, och fokuserat mer på vad de kände själv.”

Hemma vid köksbordet fick hon höra av sin mamma, läraren i matematik, biologi och kemi, att det fanns osynliga lagar i naturen. Följde man dessa fick man ett liv i medvind, i stället för i motvind. Hon sa: ”Naturen har alltid rätt”. Varenda valbar skolkurs blev inom kommunikation och psykologi men det var först när Anna-Sofia kom i kontakt med Reiki som hon kände att hon hittat rätt. Nu gällde det ”bara” att se de osynliga lagar som livsenergin och helandet följde.”  

Tusentals personer har fått ett enklare och gladare liv tack vare att de fått och lärt sig Reiki. Det är en succé.

Wow! Den visste vad den gjorde. Mitt i fick jag ett behov av att sträcka på mig och en varm känsla spred sej i kroppen varpå jag hör dina ord ”känn hur allt faller på plats”.

ANGELICA

Vilka tankar gav välmående?

Om vi visste hur man blev lycklig och välmående hade väl alla varit lyckliga och välmående? Men trots att vi hade det så bra verkade människor bara må sämre och sämre.

”Jag ville knäcka koden. Jag ville ta reda på vilka tankar som gav oss välmående och vilka som ledde oss till fördärvet.”

Det var få som tyckte det var ett smart karriärdrag att tvärt byta bana för att börja jobba med helande. Men jag hade en mentor som hejade på mig.

Jag har haft massor av energi sedan jag lyssnade på Guidad Reiki.

Annie

Det blev naturligt och enkelt

När helandet började spira kom anhängarna. Fascinationen var stor över hur mycket som helandet kunde hjälpa till med. Det var inte bara en skön känsla för stunden. Plötsligt blev familjelivet gladare och mer harmoniskt. Rädslan för att ta plats eller göra fel försvann (som om den aldrig hade funnits) och skapade plats för intuition och kreativitet.

Dessutom visade sig något fascinerande. Energierna fastnade i inspelningar. Det gick att lyssna på inspelningen gång på gång, och varje gång kom den sköna känslan tillbaka.  

Min energipåfyllning i telefonen

Fungerar första gången du testar

Idag har portarna för Reikiportalen precis slagits upp. Två gånger i månaden lanseras nya guidade Reiki, speciellt framtagna för att finnas vid användarens sida under olika tillfällen under dagen. Musiken är framtagen av den officiella Angelic Reiki kompositören Michael Hammer.

För helandet har Reikiportalen blivit en tillgång. Det behövs inte längre några förkunskaper för att ta del av helandet. Det behövs inga timmeslånga förberedelser och intellektuella förståelser. Guidningen ger dig allt du behöver. Reikienergin fungerar första gången du testar. Oavsett om du är nybörjare eller inte.

Dessutom ger de olika Guidningarna en fingervisning om hur mycket som Reikienergin kan hjälpa dig med. Det finns en anledning till att man idag har forskat på alltifrån ”Fungerar Reiki bättre än placebo (svar ja enligt tre forskningsrapporter), till oro, stress, trauma, diskbråck, sömnsvårigheter, smärtlindring, förlossningskomplikationer och för att stärka kroppen under kemoterapi. På förenade Reikiförbundet i Sveriges hemsida kan du ta del av den senaste Reikiforskningen. Om 80% av våra problem kommer ifrån stress kanske avslappning kan motverka alla?

Men lyckan då? Var finns den?

Den finns tillgänglig för alla, närsomhelst. Den finns under alla lager av tankar och känslor, djupt i vårt inre. Sedan är vi inte nödvändigtvis här för att vara lyckliga hela tiden (trots att det är fullt möjligt). Människor har en förkärlek till sådant som inte fungerar, det ger oss energi och väcker vår lust att skapa. Lycka handlar mer om att vara en livsnjutare än att leva livet i ett lyckorus.

En kvinna som får en idé!

Vanliga frågor

Vad behöver jag för att kunna lyssna på Guidad Reiki?

Du kan lyssna direkt genom spelaren i Reikiportalen. Antingen genom högtalarna i din smartphone eller via din dator. Har du folk omkring dig kanske du vill använda hörlurar? Annars blir effekten lite coolare om du spelar den direkt i rummet…

Kan jag göra Guidad Reiki tillsammans med andra?

När flera personer gör Guidad Reiki samtidigt uppstår något häftigt. Avslappningen gör att stämningen blir lättsam och relationerna fördjupas. Testa gärna Reiki tillsammans med andra!

Min partner är skeptisk, funkar den Guidade Reikin i alla fall?

Alla människor har en fri vilja, vilken är absolut. Ingen kan påverka någon mot deras vilja. Om din partner är skeptisk – men nyfiken – kommer den Guidade Reikin att fungera! Tvång kommer aldrig att fungera. Låt skeptiska personer närma sig Guidad Reiki på sitt eget sätt.

Vill du veta mer? Upptäck vår FAQ sida.

Prova 14 dagar Guidad Reiki gratis

Skapa ett konto

* Få full tillgång till all Guidad Reiki
* Lyssna när du vill, hur ofta du vill
* Nytt material varje månad

Prenumerera:
249 kr/månad
2490 kr/år

Tips: Använd ditt friskvårdsbidrag

Prova idag!

Har du redan ett konto? Logga in

Close
Oändlig pepp och villkorslös kärlek © Reikiportalen 2021. All rights reserved.
Close