Om Reikiportalen

relax in city with Reikiportalen

Om Reikiportalen

Om Reikiportalen

Reikiportalen grundades som en förlängning av Inner Peace by Känslas kurser. 

Jag går från klarhet till klarhet, ju mer jag lär mig desto mer vill jag veta.

kursdeltagare

Den Guidade Reikin är till för att du både ska få överblick över allt som Reikienergin kan hjälpa dig med, och dessutom finnas tillgänglig 24 timmar om dygnet. 

Reikiportalen drivs av civilekonomen och den erfarne Reikiterapeuten Anna-Sofia Giese Vesterlund och är del av Inner Peace by Känsla AB.

Idén till Reikiportalen

”Idén till Reikiportalen var inte som en blixt från en klar himmel. Det ena har gett det andra, vilket gett det tredje. Idag är jag tacksam över att jag får lära ut inte bara mental hållbarhet, utan hur man lyckas med det man företar sig. Hållbarheten blir en positiv bieffekt. Samma sak med glädje, passion och tillit till både livet och den egna förmågan.”

Från början av mitt företagande (som Reikiterapeut) fick jag höra ”men när ska du jobba med det du utbildat dig till?” (vilket var civilekonom). Själv tycker jag de båda nicherna kompletterar varandra. I företaget lär jag ut saker som borde ingå i civilekonomutbildningen.

Anna-Sofia, Reikiportalens grundare.

”Det var inte glasklart att det skulle bli digitalisering av Reikin när jag började” berättar Anna-Sofia, Reikiportalens grundare. ”När jag började med Reiki 2005 (15 år innan Reikiportalen grundades) var jag väldigt skeptisk. Var det överhuvudtaget möjligt att ”höja vibrationsnivån så att lågfrekventa energier faller bort?”

Kunderna var lyriska

Men av någon anledning var kunderna lyriska. De älskade Reikienergin. Jag kom till och med ut till arbetsplatser och gav företagsfriskvård.

Funkar det på det också?

Från början var frågan: ”Fungerar det verkligen?”. Efter ett par år hade frågan förändrats. Nu var det: ”Fungerar det på det här också?” . Det sägs att 80% av de problem vi har idag beror av stress, så kanske var det inte så konstigt att så mycket föll på plats ”av sig själv” när stressen började försvinna…

Här vill vi att du ska lyckas med det du företar dig, för världen behöver fler själar som sjunger.

Flyt och flax, problem som bara försvann

En positiv ”bieffekt” som kursdeltagarna på Känsla upplevde var att de blev så mycket tryggare i sig själv. Plötsligt började de få flyt och flax. De ”råkade” vara på rätt plats vid rätt tillfälle. Samtidigt blev det plötsligt lugnt i relationerna kring dem. Problem upplöstes som om de aldrig varit där.

Det var precis vad jag behövde. Känner att en tyngd försvunnit. Rekommenderas!

kim a.

Inte bara mental hållbarhet, det handlar om att konstarten att lyckas med det man företar sig

Över tid utvecklades verksamheten. Från att handla om att må bra började den allt mer handla om konstarten att lyckas med det man företar sig (tro’t eller ej, men det är en nyckel i vårt välmående och det som gör att vår själ sjunger).

Mental hållbarhet är förstås en nyckel, men inte på det sätt man tror. Mental hållbarhet är varken målet eller nyckeln. Istället blir det en positiv bieffekt när man har en själ som sjunger. Vill man ha tillgång till sin magkänsla och sin intuition behöver man tömma sin inre känslobägare, och vipps har man blivit mentalt hållbar!

Här på Reikiportalen hjälper vi dig med det andligt livsviktiga.

För allt blir lättare när själen sjunger.

Så fort jag känner mig ”oredig” gör jag Reiki. Sen känner jag mig som mig själv igen!

NINA

Skapa konto

Företagsforum & reikiforskning – här hittar du Anna-Sofia

Förutom att blogga på Känsla.nu skriver Anna-Sofia även artiklar för företagsutveckling på Företagande.se. Det är hon som skriver de lättförståeliga artiklarna om aktuell forskning för Förenade Reikiförbundet i Sverige. I tidningen Free berättar hon om hur Angelic Reikin kom till Sverige.

Och vill du höra henne prata (och göra Guidad Reiki live) kan du ta del av någon av våra youtubeklipp (som finns överskådligt upplistade i kurs-sidan).

Anna-Sofia Giese Vesterlund

Ålder: 40+

Gör: Reikiterapeut sedan 2005, skriver böcker, bloggar och vloggar. Utbildad civilekonom. Vice ordförande i Förenade Reikiförbundet i Sverige. Svensk delegat för ERG (European Reiki Group).

Familj: Man och son 7 år

Entreprenöriella förebilder: Ingvar Kamprad, Sara Blakely, Walt Disney, Oprah

Böcker som förändrat hennes liv: Kraft genom Reiki av Paula Horan, Du kan hela ditt liv av Louise Hay, Rich dad, Poor dad av Robert Kiyosaki, Good to Great av Jim Collins, Svart bälte i vardagseffektivitet av David Allen, Grit the Power of Passion and Perseverance av Angela Duckworth, Vanans makt (The Power of habit) av Charles Duhigg.

Fritid: Har barn i skolålder och vi har nyss köpt sekelskiftegård, så just nu är det mycket familj och hem på fritiden.

Close
För allt blir lättare när själen sjunger
Close