Så funkar det

VÄLKOMMEN! HÄR FÅR DU:

Extraenergi tillgänglig dygnet runt – direkt i din telefon

Ett smörgåsbord av sköna stunder

Vill du ha lugn mitt i stormen?

Här på Reikiportalen får du ett smörgåsbord av sköna stunder. Du får tillgång till extraenergi, dygnet runt – direkt i din telefon. Bara tryck play och njut!

Wow! Den visste vad den gjorde. Mitt i fick jag ett behov av att sträcka på mig och en varm känsla spred sej i kroppen varpå jag hör dina ord ”känn hur allt faller på plats”.

ANGELICA

Vad längtar du efter idag?

Att landa i sig själv kan ibland kännas lite tråkigt. Sitta ned och tänka på ingenting, hur roligt är det?

Vi vill att återhämtning ska vara roligt, lustfyllt och något man ser framemot! För när man får till det är det en av de ljuvligaste känslorna i hela världen. Dessutom gör det gott för både kropp och själ.

Bli av med 80% av problemet

Har du hört talas om uttrycket att 80% av alla sjukdomar kommer ifrån stress? Om detta är sant betyder det att avslappning är nyckeln till förvånansvärt mycket.

Ju mer du använder Reikiportalen, och ju mer du hittar ditt eget inre lugn, desto fler saker kommer att falla på plats ”av sig själv”. Våra kunder pratar om fysiska krämpor som släpper. Relationer som blir bättre. Jobbiga kollegor på jobbet som slutar trigga. Sömnsvårigheter som försvinner. Du behöver inte tro på det för att det ska fungera. Njut av guidningarna och se vad som händer.

Vill hjärnan ha lite fakta? På Förenade Reikiförbundets hemsida kan du ta del av den senaste Reikiforskningen.

Så fort jag känner mig ”oredig” gör jag Reiki. Sen känner jag mig som mig själv igen!

NINA

Du behöver inga förkunskaper

Du behöver inga förkunskaper för att använda dig av Guidad Reiki på Reikiportalen. Allt du behöver veta presenteras för dig i guidningen (det mesta står i receptet, så du kan ta del av innehållet redan innan du lyssnar). Du behöver inte gå på kurs och lära dig massa teori. Du blir inte heller ”lämnad åt ditt öde” när du ska praktisera dig det du lärt dig. Guidningarna är med dig varje steg på resan. Dessutom säger de alltid samma sak, så du slipper vara aktiv i ditt lyssnande. Det räcker utmärkt med att du bara är!

Går att komplettera

Den Guidade Reikin är komplett i sig själv, men den går också utmärkt att kombinera tillsammans med andra avslappnande tekniker. Om du redan har lärt dig Reiki kommer du troligen känna hur guidingarna aktiverar dina Reikihänder. Håller du på med mindfulness eller meditation kommer du märka att guidningarna gör att du snabbare och lättare kommer in i den sköna känslan. Du kan även lyssna på guidningarna i bakgrunden när du arbetar, gör yoga eller är på promenad.

Vad vill du lyssna på just nu?

Skapa ett konto

Tillgång till all Guidad Reiki

* Lyssna när du vill & hur ofta du vill
* Nytt material varannan vecka
* Ingen uppsägningstid

Prenumerera:
249 kr/månad

649 kr/kvartal
2200 kr/år

Har du redan ett konto? Logga in

Vill du använda ditt friskvårdsbidrag?

En kvinna som får en idé!

Vanliga frågor

Vad behöver jag för att kunna lyssna på Guidad Reiki?

Du kan lyssna direkt genom spelaren i Reikiportalen. Antingen genom högtalarna i din smartphone eller via din dator. Har du folk omkring dig kanske du vill använda hörlurar? Annars blir effekten lite coolare om du spelar den direkt i rummet…

Kan jag göra Guidad Reiki tillsammans med andra?

När flera personer gör Guidad Reiki samtidigt uppstår något häftigt. Avslappningen gör att stämningen blir lättsam och relationerna fördjupas. Testa gärna Reiki tillsammans med andra!

Ska jag välja ett årskonto eller ett månadskonto?

Tycker du det är smidigt med kortdragningar varje månad är månadskonto det enklaste. Det finns även kvartalskonto eller årskonto, för dig som vill spara en slant och minska administrationen.

Vill du veta mer? Upptäck vår FAQ sida.

Close
För allt blir lättare när själen sjunger
Close