Så funkar det

SÅ FUNKAR DET

En go känsla som ger positiva effekter

Bra på en gång

Första gången du lyssnar på en guidad Reiki får du positiva effekter. Du slappnar av. Landar i dig själv. Känner hopp och glädje. En studie som publicerats i The Journal of Alternative and Complementary Medicine, Vol 25, No 12. 2019″ visar att en enda Reikisession ger lägre nivåer av smärta, trötthet, illamående, depression och oro. Journal of Evidence-Based Integrative Medicine Volume 23:1-5 (2018) har visat att distansreiki är en kostnadseffektiv metod för personer som drabbats av diskbråck. Rapporten visar att 3 stycken distansreiki på 15 minuter vardera ger samma resultat som 7-10 besök hos sjukgymnast.

Ger en omedelbar go känsla

Omedelbar effekt, liksom långsiktig

När du får Reiki är effekten omedelbar. Du mår genast bättre. Forskning har visar att pulsen sänks, liksom blodtrycket.

Om du gör Reiki 1 gång i veckan i sex veckor har du även fått långsiktiga fördelar – till och med om du (som bilden nedan visar) befinner dig i ett tillstånd av kronisk stress! I denna forskningsartikel (från Turkiet) ser du att blodtrycket gradvis minskar när personer (som vårdar cancersjuka anhöriga i hemmet) får Reiki en gång i veckan.

Blodtryck hos anhöriga

Vad är Reiki?

Reiki är ett sätt att ge livsenergi utan att tappa sin egen energi. Ju mer du använder det desto mer får du. Här i Reikiportalen får du Reiki. Vill du lära dig Reiki besök Inner Peace by Känsla. Boktips: Hur kärlek tar bort smärta.

Fantastisk över tid

Guidad Reiki fungerar första gången du provar. Du får omedelbart en positiv effekt. Men den sätter också igång en positiv spiral… Den långsiktiga effekten är ännu häftigare!

Vad tror du skulle hända om du varje dag:

  • Fyllde dig med energi?
  • Landade i dig själv
  • Tänkte efter
  • Lyssnade på någon som ska snälla (och sanna) saker?

Vad skulle hända efter en vecka? En månad? Ett år?

Hittills har forskning visat att Reiki:

Du blir den du vill vara

När du gör Guidad Reiki regelbundet kommer du att känna dig mer som dig själv. Det är lättare för dig att visa dig som du vill vara. Fylld av kärlek, självförtroende och kraft. Fri från oro, rädslor och andra människors föreställningar och förhoppningar.

Har kört den känslomässiga storstädningen tre gånger hittills och blir helt förundrad.

INga-lill – Lärare i mindfulness

En genväg till det djupavslappnande tillståndet

Reiki är en relativt ny behandlingsteknik. Den går ut på att kunna ge livsenergi (till sig själv och andra) utan att tappa sin egen energi. Den verkar på samma sätt som Yoga, Meditation och Mindfulness med skillnaden att den även tillsätter mer mängd livsenergi. Energin i Reiki är anledningen till att den goa känslan kommer redan vid första tillfället.

Reiki är ett sätt att ge livsenergi utan att tappa sin egen energi

Här på Reikiportalen får du draghjälp till att njuta av den ljuvliga energin. Du får Reiki genom Anna-Sofias Guidningar. Varje Guidad Reiki är som att få ett Reikiskick. Reiki är en teknik som du kan lära dig. Utbildningar hittar du på vår systersida Inner Peace by Känsla.

Visste du att: Ordet Reiki betyder Rei = universell och Ki = livsenergi

Jag har haft massor av energi sedan jag lyssnade på Guidad Reiki.

Annie

Kroppen vill vara fri ifrån smärtor

När du lyssnat på Guidad Reiki ett tag kommer din kropp att vilja läka sig själv. Tycker du att det är en fördel eller en nackdel att läka sorg, besvikelse, smärta eller trauma?

Kroppens normaltillstånd är att vara fullständigt frisk

Låt oss säga så här. Din kropp är inte så förtjust i att släpa runt på massa tunga bördor. Din kropp föredrar fritt flöde och oändliga möjligheter hellre än smärta och begränsningar. Så om du har tunga bördor och om din kropp får möjlighet kommer de självläkande krafterna att släppa taget om det som håller den tillbaka. Detta sker i en takt som du kan hantera. Utifrån dina förutsättningar. En fysiskt och mental kropp kan läka större åkommor på kortare tid än en skör kropp, som då får ett längre läkningsförlopp. Ibland kan det vara utmanande att läka (ta med fördel emot all hjälp du kan då) men resultaten gör det värt det. Det går att läka från betydligt mer än vad vi kan föreställa oss…

En kvinna som får en idé!

Vanliga frågor

Hur ofta ska jag göra Guidad Reiki?

Gör Guidad Reiki så ofta (eller sällan) du vill. Varje tillfälle är komplett i sig själv. En guidning dagligen á 20 min är idealiskt. Men i intensiva perioder kanske du vill göra flera guidningar samma dag, och vissa veckor blir det kanske bara en eller två guidningar?

Kan jag kombinera Guidad Reiki med Yoga?

Du kan kombinera Guidad Reiki med Yoga. Det förstärker det avslappnade tillståndet. Lägg in den Guidade Reikin i slutet när du mediterar.

Finns det tillfällen när jag INTE ska göra Guidad Reiki?

Gör bara Guidad Reiki om du längtar efter den. Ibland vill kroppen göra annat, lyssna på din kropp!

Känn också efter om du använder andra energiförstärkande metoder (ex Deeksha). Guidad Reiki höjer energin vilket gör att det kan bli kaka på kaka. Om du tappat jordningen: Ät gärna tung mat, var ute mycket i naturen och tänk så lite som möjligt 😉

Vill du veta mer? Besök vår FAQ sida.

Prova 14 dagar Guidad Reiki gratis

Skapa ett konto

* Få full tillgång till all Guidad Reiki
* Lyssna när du vill, hur ofta du vill
* Nytt material varje månad

Prenumerera:
249 kr/månad
2499 kr/år

Tips: Använd ditt friskvårdsbidrag

Prova idag!

Har du redan ett konto? Logga in

Close
Energi och pepp - när och var du behöver den! © Reikiportalen 2021. All rights reserved.
Close