Ger
Få hjälp att se din nya väg

Brukar du skicka ut dina önskningar till universum? Nu är det dags! Du har allt att vinna på att göra det.

Universum älskar att ge oss det vi vill ha! Ju tydligare vi är i våra önskningar, desto lättare är det för livet att ge oss det vi längtar efter.  

Lägg den på elden är en eldcermoni som är inspirerad av en schamanceremoni. I denna lägger du dina önskningar på elden. Sedan lägger du det du vill bli av med på elden. Du önskar, renar och tydliggör – samtidigt.

Det är en vacker och klargörande ceremoni, vilken passar extra bra vid Nyårsafton & Valborgsmässoafton.

Det är alltid tryggt att lägga saker på elden. Det lyfter fram det som är riktigt viktigt.

Vad längtar du efter just nu?

Lägg den på elden

I denna eldceremoni får du lägga dina bördor på elden. Det är en ljuvlig guidning som leder dig till en strand och ett möte med din andliga guide.
Längd 21 minuter

Du behöver

 • 1 Plats där du får vila i ditt eget utrymme

Innehåll

 • 1 st Helig strand
 • 1 st Andlig guide
 • 1 st Helig eld
 • 1 st Ny väg

Instruktioner

 • Sätt dig eller lägg dig så bekvämt som möjligt. Slut dina ögon. Ta några djupa, sköna, andetag.
 • Med denna guidade Reiki kommer du att få frigöra dig från bördor. Du kommer att få möjlighet att släppa taget om sådant som fyllt sin funktion, som du inte längre behöver bära. Det är alltid tryggt att släppa taget. Det är till och med tryggt att släppa taget om sådant som är viktigt fording. Du kommer alltid att välja tillbaka det du längtar efter. Du kanske bara gör det på ett annat sätt. Reikienergin fungerar både som läkning och bedövningsmedel. Den gör det möjligt att även släppa taget om som sitter hårt. Sådant du inte kommer åt på annat sätt…
 • Vi ber nu om Reiki till dig
  Vi ber om Reiki till ditt medvetna sinne
  Vi ber om Reiki till ditt omedvetna sinne
 • Om durian lärt dig Reiki: Lägg dina båda händer på ditt hjärta. Du kan också lägga händerna i din favoritposition. Din Reiki kommer att förstärka den här Reikisessionen.
 • Föreställ dig att du befinner dig på en vacker strand. Detar solnedgång. Dagen närmar sig sitt slut. Solens sista strålar skapar ett vackert ljusspel. Fridfulla vågor strömmar in mot stranden. De påminner om naturens egna andetag. Sanden är sval och mjuk under dina fötter. Den består av helande minikristaller, som renats med solsken sedan urminnes tider.
 • Din andliga guide kommer till dig. Du känner dig trygg och stark med guiden vid din sida. Du känner lätthet och klarhet. Guiden kan vara en ängel, men det kan också vara någon annan som behöver vara med dig just nu. Vem står just nu vid din sida?
 • Din andliga guide använder sina magiska krafter och tänder en stor helig eld. Lågorna är lila och blå, men då och då glimmar det även tilled rött, gult och orange. Elden sprakar och kallar på dig.
  När du stiger närmare ser du att elden nästan är transparent. Dù kan nästan se igenom den.
  På andra sidan ser du din kommande väg. Ett äventyr som är intressant och givande. Som handlar om sådant som du är intresserad av. Här finns kärlek och passion, glädje och nyfikenhet. Här finns flera själar från din själsgrupp (både änglar och inkarnerade själar) som kommer att följa dig på din väg.
  Men för att du ska kunna följa med behöver du få tömma din inre ryggsäck. Den är för tung. Det är dags att frigöra dig från gamla bördor. Du ska äntligen få släppa taget om sådant som du inte längre behöver bära.
 • Din andliga guide visar dig din inre ryggsäck.
  Du öppnar den. I samma stund som locket öppnas känner du tröttheten som bördorna för med dig. Helst hade du velat strunta i allt, Bara lägga dig ned i sanden för att sova.  
  Men du samlar kraft. Lufter den första bördan ur den inreryggsäcken. Och när du kastar den på den heliga elden känner du omedelbart en lättnad. Livsenergin kommer tillbaka. Du blir allt mer upprymd.
  Paus för rening i 7 minuter
 • Poff så slocknar elden. Den väg du tidigare kunnat skymta är nu klar och tydlig. Den kallar på dig.  
  Du kan gå denna väg. Din guide finns vid din sida.  
  Är du redo?
 • Det börjar vara dags att komma tillbaka.
  Tacka den heliga stranden för denna ljuvliga stund.
  Tacka den heliga elden för denna rening.
  Tacka din andliga guide för stöd och hjälp.
  Tacka sig själv som tagit emot av detta helande. 
  Kom tillbaka till detta här och nu
  Känn hur du är tillbaka i din fysiska kropp
  I här och nu.
  Känn hur den energi du fått integreras i varje cell i hela din kropp.
  Ta några djupa andetag.
  Rör gärna på dina fingrar och tår.
  Och när du känner dig redo, slår du upp dina ögon.
Musik av: Michael Hammer
Kostnad: Ingår i din prenumeration
Perfekt för: Andliga frågor
Tillsammans: superjordning
Nyckelord: andlig guide, eldceremoni, helig eld, lägg den på elden, på en strand

Lyssna på Lägg den på elden

Lyssna på denna Guidade Reiki! Logga in. Den ingår i ditt medlemskap. Har du inget konto än? Testa gratis i 14 dagar. 

Logga in om du vill se innehållet...

Har du lyssnat på denna Guidade Reiki?

Vad kom till dig? Lämna en kommentar nedan och tagga #reikiportalen.

Förstärk det nya

Vill du ytterligare förstärka det nya? Kalla in energin av någon som hjälper dig vidare. Kalla in enerign av din förebild.

Kom vidare med hjälp av din förebild
Har du något område där du sitter fast och gärna hade velat komma vidare? I denna Guidade Reiki får du ta del av två häftiga tekniker som tillsammans kan göra underverk.
Läs mer

Testa utan förbehåll

Vill du ha något nytt, men du är inte helt övertygad om att du verkligen vill ha det du längtar efter? Då kan du leka med tanken. I denna guidning släpper du taget om alla energier som kommit till dig, så du kan utforska helt utan förbehåll.

Lek med tanken
I denna kreativa lekplats kan du leka med tanken, testa nya lösningar och nya identiteter. Ingenting är till för att manifesteras. I slutet släpper vi taget om alla energier.
Läs mer

Bjud in magiska lösningar – som ger det bästa för alla inblandade

Har du en längtan, men du är osäker på hur den ”ställer till det” för alla andra. Sätt dig och alla inblandade i kontakt med sitt eget högre jag med Bjud in högsta, bästa lösning. Universums osynliga krafter skapar vägar som inte fanns där förut.

Bjud in högsta, bästa lösning
Ser du utmaningar framför dig? Med denna guidade Reiki kommer du att få rikta Reikienergi, ljus och kärlek till en relation eller en situation.
Läs mer

Join the Conversation

Lämna ett svar

Like
Close
För allt blir lättare när själen sjunger
Close