Kapa energiband med (hjälp av) Ärkeängel Michael

4.3K
Ger
Ljuvlig, djupgående rening

Med Kapa energiband med Ärkeängel Michael kommer du att få släppa band till sådant som håller dig tillbaka, så att du kan leva ditt liv såsom du vill leva det

Ett energiband är en koppling som vi har till andra människor, händelser, platser eller saker. Genom detta energiband flödar energi åt båda håll.

Fördelen med energiband är att de genererar stöd och vitaliserar med kraft. I en välfungerande familj skickar familjemedlemmarna resurser till varandra. På en välfungerande arbetsplats får arbetstagaren stöd och trygghet.

Utmaningarna brukar komma när vi hamnat i något dysfunktionellt, där ilska, frustration och lamslående besvikelse slungas i energibanden, istället för kärlek, omsorg och uppskattning. Det kan också vara utmanande när vi har för många energiband till olika saker då det kan bli förvirrande och svårt att känna in sig själv.

Det finns två sätt att varaktigt bli av med energiband:

 1. Sluta tänka på det vi har band till (detta är lättare sagt än gjort, för minnena kan komma tillbaka i full kraft när vi befinner oss i liknande situationer).
 2. Höja sin vibration så mycket att ett energiband av lägre frekvens inte känns intressant längre (Man vet att något är borta när man borde bli provocerad, men inte blir det längre)

Med Kapa energiband med Ärkeängel Michael kommer du att få släppa band till sådant som håller dig tillbaka, så att du kan leva ditt liv såsom du vill leva det. Detta är en ljuvlig rening, där Ärkeängel Michael använder sitt flammande svärd för att kapa sådant som fyllt sin funktion och som inte längre tjänar dig. Du kommer att få kapa energiband i var och ett av dina chakran. Guidningen avslutas med att vi kallar in den violetta flamman för en djupgående rening.

Det du redan är klar med faller bort för alltid (det är ungefär som att rensa saker vi aldrig använder men som tagit upp fysiskt utrymme i källaren).

Mersmak

Det du ännu inte är klar med kommer att försvinna tillfälligt, och det är värdefullt, även om det kommer tillbaka nästa gång du använder det. När vi får uppleva hur det verkligen är att leva utan något får vi mersmak (det okända blir välkänt) och snart vill vi inte kalla tillbaka det gamla fler gånger då det inte intresserar oss längre. Samtidigt gör den höga vibrationen att det lågfrekventa ersätts av villkorslös kärlek. Det blir inte tomt, det blir bättre.  

Avsätt gärna lite tid för att göra denna rening. Du kommer troligen att vilja ligga kvar en stund efteråt och njuta av den sköna känslan.

5 from 8 votes

Kapa energiband med (hjälp av) Ärkeängel Michael

En ljuvlig rening där Ärkeängel Michael använder sitt flammande svärd för att kapa sådant som fyllt sin funktion och som inte längre tjänar dig. Du kommer att få kapa energiband i var och ett av dina chakran. Guidningen avslutas med att vi kallar in den violetta flamman för en djupgående rening.
Längd 40 minuter

Du behöver

 • En lugn plats
 • Avsätt gärna tid efteråt för att vila och njuta av den sköna känslan
 • Inga förkunskaper

Innehåll

 • 5 dl Ärkeängel Michaels blåa energi
 • 7 st Reningar av vart och ett av dina chakran
 • 2 dl Den violetta flammans lila energi
 • 2 dl Djupgående reningar

Special

 • 5 dl Angelic Reiki
 • 4 dl Prat

Instruktioner

 • Sätt dig eller lägg dig så bekvämt som möjligt. Ta några djupa, sköna andetag. Känn hur utandningen är ditt sätt att släppa taget om allt som du inte behöver just nu.
 • Föreställ dig en stråle av blått ljus som fyller dig från huvud till tårna. Känn tryggheten i den blåa strålen. Styrkan. Klarheten. Renheten. Harmonin.
 • Föreställ dig att det blåa ljuset utvidgar sig över helarummet, till och med hela byggnaden. Känn hur energin i rummet förändras när den blåa strålen kommer in.
 • Känn in och rena ditt vita kronchakra.
 • Känn in och rena ditt lila 3:e öga.
 • Känn in och rena ditt blåa halschakra.
 • Känn in och rena ditt rosa hjärtchakra.
 • Känn in och rena ditt gula solarplexus.
 • Känn in och rena ditt orangea navelchakra.
 • Känn in och rena ditt röda rotchakra.
 • Vi ber om en rening från alla minnen vilka kommit till oss genom våra förfäder, och när vi gör detta frigör vi var och en av de personer som sitter fast i detta energiband, även bortom tid och rum.
 • Vi kallar in den Violetta Flamman, är en stark transformerande energi.  Den omvandlar negativ energi till positiv energi. Dess välgörande och förlåtandealkemiska eld riktas in i varje cell och atom i ditt väsen för att grundligt rensa karismatiska aspekter ända tillbaka till dess ursprung.
Musik av: Michael hammer
Kostnad: Ingår i din prenumeration
Perfekt för: Balansera chakrorna, Behandla hela kroppen
Tillsammans: aktivera kroppens självläkande krafter, Sluta bär dina medmänniskor, Vila från krav och måsten
Nyckelord: Djupgående rening, Kapa energimässiga band, Karma Cutting

Klipp energiband som inte längre tjänar dig

Lyssna på denna Guidade Reiki! Logga in. Den ingår i ditt medlemskap. Har du inget konto än? Testa gratis i 14 dagar. 

Logga in om du vill se innehållet...

Vad tyckte du om denna guidade Reiki?

Lämna en kommentar nedan och hashtaga #reikiportalen.


Vill du testa något liknande, fast i annan form?

Lägg den på elden
I denna eldceremoni får du lägga dina bördor på elden. Det är en ljuvlig guidning som leder dig till en strand och ett möte med din andliga guide.
Läs mer

Vad vill du ha istället?

Instinktivt föredrar vi människor det välkända över det okända, även om det välkända är något dåligt och det okända är något bra. Detta är anledningen till varför historien upprepar sig och vi gång på gång hamnar tillbaka i samma mönster. Är det välkända dysfunktionella relationer kommer vi tyvärr att fly ifrån välfungerande relationer – bara för att de känns nya och främmande!

Det bästa sättet att utvecklas är att gradvis vänja sig med tanken! I ett djupavslappnat tillstånd (under alla tankar och känslor) kan vi i lugn och ro utforska det nya – utan att behöva manifestera det!

Hjärnan kan inte skilja på en fantasi och verklighet. Om vi har lekt med tanken tillräckligt många gånger upplever både hjärna och kropp att det är något tryggt och välkänt. Vips går vi från välkänt dåligt till något välkänt tilltalande (istället för från välkänt dåligt ut i okänd mark).

Historien får ett lyckligt slut

Använd gärna dessa guidningar för att leka med tanken och bjuda in sådant som du vill ha, då blir det betydligt lättare för dig att släppa taget om det gamla. Det gamla har dessutom blivit ointressant i jämförelse med det magpirrande nya…

Dessa guidningar hjälper dig att leka med tanken och kalla in det nya. Kom ihåg att det är du som bestämmer. Alla historier slutar lyckligt för du bestämmer att det ska vara så!

Lek med tanken
I denna kreativa lekplats kan du leka med tanken, testa nya lösningar och nya identiteter. Ingenting är till för att manifesteras. I slutet släpper vi taget om alla energier.
Läs mer
Kom vidare med hjälp av din förebild
Har du något område där du sitter fast och gärna hade velat komma vidare? I denna Guidade Reiki får du ta del av två häftiga tekniker som tillsammans kan göra underverk.
Läs mer

Join the Conversation

 1. Lilli Salonen says:

  5 stars
  Kändes bra även om jag tror jag behöver göra detta övning flera gånger för att höra ordentligt det som sägs under tiden healingen pågår. Intressant.

  1. Det är superintressant! Hjälpte mig verkligen att förstå chakrasystemet och vad man kan bära med sig <3

 2. Lilli Salonen says:

  5 stars
  Denna gång, den tredje, känner jag att jag kan ta till mig mer och mer av det som sägs och det som finns i chakrasystemet. Intressant och givande. Förstår hur allt hänger ihop i livet i smått som stort.
  För övrigt vill jag säga att jag behöver inte längre värktabletter. Känns bra så klart. <3

 3. Lilli Salonen says:

  5 stars
  Jag känner mig mer och tillgänglig för allt gott.
  Måndagsmorgon kände jag något jag inte känt på flera år, jag kände styrka i mina armar, jag kände mig även starkare i hela kroppen. Jag är så tacksam för allt det goda som jag få till mig genom denna rening. Tack.
  Tar till mig mer och mer av budskapen i denna rening som kapar av alla negativa band med hjälp av ärkeängel Mikael. Fortsätter efter ett tag när allt har landat efter denna gång. Tusen tusen tack. <3

 4. Elin Bäckström says:

  Helt otroligt att jag försvinner iväg efter bara en kort stund. Ungefär vid tredje ögat och halschakrat så somnar jag. Det känns som en väldigt stark healing. Jag kan känna mina chakraområden och det pirrar/ryser på olika ställen i kroppen.
  Tack!!

  1. Ljuvligt! Tack själv!

 5. Monica Normark says:

  Oj wow! Det här var häftigt. Kändes som om jag hade gjort den innan fast jag inte har gjort den. Jag tyckte den var helt fantastiskt, blev även på den guidningen kissnödig efteråt. Haha! Tänk att handflatan kan vara så varm och ovansidan så kall. Och väldigt givande att få sambanden av alla chakran och hur allt hänger ihop. Älskar den!

  1. Superläckert!!! Tack för du delar med dig!

 6. Lilli Salonen says:

  5 stars
  Allt blir bara bättre och bättre, kan ta till mig mer och mer av budskapen och känner mig helare, starkare, lyckligare och ja faktiskt mer strålande av lycka än förut för att jag få vara med om denna underbara resa till något utöver det vanliga. Av hela mitt hjärta; tusen tusen tack <3

  1. Tack själv underbara du <3

 7. Lena Wuopio-Bovin says:

  5 stars
  Tack ❤️. Gjort denna först igår då jag ville ha lugn o ro runt mig. Har nog någon gång skrivit att jag sällan känner något men denna var bara Wow 🙏. Kände direkt pirr i kroppen och medan den jobbade genom huvudet så var det som om någon höll fast mitt huvud. Varit med om den delen förr och min tolkning har varit att den vill nästan tvinga mig att bara, ligga stilla och ta emot, slappna av. Är alltså en väldigt behaglig känsla 😍.
  När den jobbade neråt så kände jag av i stort sett allt du sa. Somnade till ”vid baschakrat” så var tvungen spela om slutet men var inget problem komma in i det igen. Silverviolettaflamman även den brukar jag inte känna men kände verkligen hur den uppfyllde mig o jobbade. Jättefrusen och pissnödig efteråt, men skönt avslappnad. Tror den jobbat på ganska bra i mig <3. Kanske det beror på detta vi jobbat med nu i över en vecka att den fick sådan effekt.
  Är ju väldigt olika hur det upplevs och har tidigare gjort liknande healingar hos andra, utan just någon känsla. Så denna rekommenderas varmt <3

  1. Så läckert! Det du så klockrent sätter ord på är vad som sker när man ”redan är avslappnad” gentemot när man slappnar av!

   Är det mycket stress i kroppen är det viktigaste att få bort stressen! Detta är alltid det första som sker när man slappnar av! Har man energiskulder till sig själv kommer man dessutom att fylla upp dem först, innan nästa steg kan visa sig.

   När man är avslappnad och påfylld – så kan riktigt coolt, djupgående helande ske! Och det är det du märkt!

   OBS! När sånt här djupgående helande skett kan man behöva lite ”landa” och ”återhämtningstid”. Efter starka upplevelser (vilka ibland kan hålla i sig dagar eller veckor) blir det sedan ”förvånandsvärt tomt” Så är det när saker faller på plats igen!

   Så det finns en rytm, men man kan inte nödvändigtvis styra den. ”bara” hänga med i flödet ❤️

   1. Lena Wuopio-Bovin says:

    Ja så är det säkert. Tror jag hänger kvar här i portalen ett tag ❤

    1. Du är så välkommen! Det är ljuvligt att ha tillgång till energier när man behöver, oavsett var man är… ❤

 8. Lilli Salonen says:

  5 stars
  Tillbaka efter en tids sjukdom. Trött och orkeslös. Reiki kallar på mig till en healingssession. Jag valde skapa energiband med ärkeängel Mikael. Denna gång är jag med på ett mera påtagligt sätt och är ändå avslappnad, känner nästan varje chakra mer än tidigare. Det kanske är så att uppmärksamheten är där den behövs som mest just nu. Nu efteråt känner jag mig fortvarande trött med mer vaken. Tacksam att jag hittade Reikiportalen.
  Tusen tack för kraftfull healing. <3

  1. Tack själv underbara du <3 (Håll ögonen öppna, det kommer några riktigt häftiga energipåfyllningar under våren)

 9. Marianne Hörnberg says:

  5 stars
  Tack för detta otroligt kraftfulla bonusspår 🙏❤️ För första gången lyckades jag hålla mig vaken genom hela healingen och jisses vilka energier! Jag förstår varför jag tidigare somnat, det här helandet behövde nog få jobba några gånger utan att mitt medvetna jag lade sig i eller höll emot på något sätt 😅 Känner mig ”uppgraderad” på alla sätt ❤️

  1. Så läckert! Vilken häftig upplevelse! Det är verkligen så det är! När man somnar ger man möjlighet för energierna att verka bortom intellektet. Och varje gång man gör guidningen ”skalar den bort” lite i taget. Håll mig uppdaterad hur det går för dig!

 10. Malin Westerlund says:

  5 stars
  Helt underbart! Tack! 🩷

  1. Tack själv fantastiska du!

Lämna ett svar

Like
Close
För allt blir lättare när själen sjunger
Close