Besök din drömarbetsplats

1K
Ger
Attraherar drömjobbet

Använd höga energier och din kreativa fantasi för att attrahera drömarbetsplatsen.

Har du hört talas om attraktionslagen? Den säger att du, om du vill ha något, behöver föreställa dig att du har det – redan innan du har det?! (Det är här vår kreativa sida kommer in).

I denna Guidade reiki får du draghjälp till att energimässigt kalla in din drömarbetsplats. För varje gång du gör guidningen blir bilden/känslan starkare och starkare. Gör den med fördel på morgonen, innan du går till jobbet. Gör den också ofta, gärna flera gånger i veckan – speciellt om du vill gå igenom en karriärmässig förändring. Det är alldeles för lätt att tappa fokus och glömma bort riktningen.

PS! Denna guidning togs fram till en coachningsdeltagare som ville lämna sin arbetsplats, men var skulle hon ta vägen? Till drömarbetsplatsen förstås!

Besök din drömarbetsplats

Använd attraktionslagen för att kalla in energin av din drömarbetsplats. Ju fler gånger du gör denna guidning, desto kraftfullare blir den.

Du behöver

 • 1 lugn plats
 • 1 Redan stilla sinne

Innehåll

 • 1 dl Reikiskick, som länkar dig till ditt högre jag och gör det lättare att höra din innersta längtan.
 • 1 dl Energi från din drömarbetsplats

Instruktioner

 • Sätt dig eller lägg dig så bekvämt som möjligt. Slut dina ögon. Ta några djupa, sköna, andetag. Känn hur du landar här och nu.
 • Vi börjar med att sätta dig samman med ditt högre jag, så du lättare kan känna din innersta längtan. Vi ber nu om Reiki till dig.
 • Vi kallar nu in energin från din drömarbetsplats. Detta är en plats som du älskar att vara på. En plattform för personlig utveckling, inom områden som intresserar just dig.
 • Påminn dig om: På drömarbetsplatsen arbetar du de personer som inspirerar dig.
 • Påminn dig om: Du är här på tider som passar både din livssituation och din personlighet, du känner dig fri.
 • Påminn dig om: Du utför arbetsuppgifter som får dig att känna meningsfullhet. Förutsättningarna är sådana att det är lätt för dig att göra dina arbetsuppgifter med glädje, kärlek och omsorg.  
 • Påminn dig om: Drömarbetsplatsen gör det lätt för dig att försörja dig och din familj. Du har en bra lön, både fysiskt, känslomässigt och andligt.
 • Påminn dig om: Drömarbetsplatsen är något som du ser framemot att befinna dig på. Här kan du sysselsätta dig med något som är betydelsefullt även på samhällsnivå.
 • Påminn dig om: Guidningen kan leda dig på nya vägar. Den kan också positivt transformera den väg du redan befinner dig på. Följ din längtan och pirret i magen. De visar dig vilken väg du ska ta.
 • Påminn dig om: Följ också nyfikenheten. Du behöver inte veta allt när du börjar. Det du behöver veta kommer alltid att komma till dig i perfekt timing. När eleven är redo kommer läraren.
 • Du kan nu slå upp dina ögon.
Musik av: Michael Hammer
Kostnad: Ingår i din prenumeration

Gör guidningen, besök din drömarbetsplats

Lyssna på denna Guidade Reiki! Logga in. Den ingår i ditt medlemskap. Har du inget konto än? Testa gratis i 14 dagar. 

Logga in om du vill se innehållet...

Har du lyssnat på denna Guidade Reiki?

Hur kändes det? Lämna en kommentar nedan och tagga @reikiportalen på Instagram eller hashtaga #reikiportalen.

Är det tungt på arbetsplatsen? Testa:

Höj vibrationerna på en plats
Höj vibrationen på en plats
Med denna guidning höjer du vibrationen på en plats, genom alla väggar, golv och tak. Du sätter även var och en av personerna som befinner sig på platsen i kontakt med sitt högre jag.
Läs mer

Redo för nästa steg?

Vilket är mitt nästa steg
Vilket är mitt nästa steg?
Återfå kontakten med din magkänsla och ditt inre vetande.
Läs mer

Join the Conversation

Lämna ett svar

Like
Close
För allt blir lättare när själen sjunger
Close