Säga upp ditt konto

I perioder kan behovet av Guidad Reiki vara jättestort. Sedan känns allt bra. Därför är det lika lätt att säga upp sitt konto i Reikiportalen som det är att skapa det.

På Reikiportalen kan du öppna och avsluta ditt konto hur många gånger du vill (det finns till och med en PAUSknapp i mina sidor!). Här finns aldrig någon uppsägningstid, varken efter provtid eller ett erbjudande. Du är här för att du vill vara här just nu.

Du möts alltid med ett leende, oavsett om du säger hej eller hejdå. Du behöver inte heller förklara något! (Stämmer, du får inga enkäter)

Hantera kontot själv i mina sidor

Uppsägningsknappen finns i MINA SIDOR, under PRENUMERATIONER. (Det är också här som du uppdaterar dina kortuppgifter eller pausar ditt konto).

Varje månad får du ett mail när det är 2 dagar till din prenumeration förnyas, så du har alltid koll på när förnyelse är på gång.

I PRENUMERATIONER kan du uppdatera dina uppgifter, pausa eller avsluta din prenumeration.

Tillträde till nästa kontodragning

När du säger upp din prenumeration gör du det från och med nästa kontodragning. Om du har förnyat den 30:e en månad och säger upp den 2:a månaden efter har du ändå tillträde till den 30:e nästa månad. Det innebär att du kommer att få ett mail som påminner att det är dags att förnya prenumerationen även om du sagt upp kontot! (om du hunnit ändra dig och vill vara kvar kan du på-prenumerera utan avbrott).

Du ser hur lång tid du har kvar på din prenumeration i MINA SIDOR. Du kan också se tidigare kontodragningar i BETALNINGAR (då ser du vilket datum pengarna brukar dras).

I BETALNINGAR kan du se dina tidigare kontodragningar.

Frågor? Hör av dig! annasofia@kansla.nu hjälper dig,

Ps. Är du utslängd från Mina sidor kan du kontakta annasofia@kansla.nu är att koppla på kontot igen.

GUIDAD REIKI SKA FINNAS FÖR ALLA

Kostnadsfri Guidad Reiki

Alla ska ha tillgång till Guidad Reiki

Det ekonomiska ska aldrig vara ett hinder för att få tillgång till Guidad Reiki. Därför finns det alltid kostnadsfri Guidad Reiki, Det kommer en ny gratis Guidad Reiki fyra gånger per år. Den hittar du här och på vår Youtubekanal. I praktiken är det alla ni som har möjlighet att prenumerera på Reikiportalen som ger andra möjlighet att få den gratis. Tack alla ni som prenumererar!

ps. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till Guidad Reiki. Läs mer på Förenade Reikiförbundet i Sveriges hemsida.

Få en go känsla när du behöver den.

Välkommen till Reikiportalen!

Close
För allt blir lättare när själen sjunger
Close