Förstå en sak, förstå tio tusen…

Hej

Dags för del 2 av denna boost Koll på läget – även i stressiga tider. Jag var supernöjd med innehållet i denna boost, men så i tisdags hände något som fick håren att resa sig på mina armar.

I tisdags spelade jag in en ny podd tillsammans med astrologen Maria Dupal. Det var vi som tidigare gjorde den andliga webbinarierna. Sedan dess har Maria börjat podda i Andliga klubben och jag har börjat med boostern här i Reikiportalen, och vi tyckte det kändes trevligt med ett gemensamt projekt igen.

Temat vårt gemensamma projekt är något som du kommer att få nytta av som prenumerant på nyhetsbrevet här på Reikiportalen. Jag hade nämligen velat ge lite tips längs vägen, så att du ska kunna surfa på de energier som just nu finns runt oss. Astrolog Maria kikar på viktiga händelser för planeterna, medan jag hjälper till att tolka vad det betyder för oss – och hur vi kan ta vara på tiden på bästa sätt.

Prickade in i förväg?

Grejen är att jag tog fram innehållet i vårens booster i tidig januari. Det kändes ”lite lagom märkligt” att ha ett ”få det gjort-avsnitt”, men samtidigt kändes det ljuvligt att sprida klokheter även från andra branscher och lära ut sådant som positivt förändrat mitt liv. De kvinnor jag känner som – visat sig själv – att de kan skapa vad de vill ha är också de personer som har är lyckligast (och har störst självförtroende).

Så poddade jag med Maria. Och det visade sig att det var två exceptionellt stora skiften i mars. En av dem handlar om identitet. Om att få släppa taget om sådant vi inte är, för att bli mer av det vi är.


Men det är ju det vi gör? 
Håren reste sig på mina armar! Men herregud! Jag lär ju ut ledtrådar om hur man gör detta nu i boosten!

Nu kanske det inte är övertydligt, men faktum är att den ”lilla” grej du får lära dig här (i detta avsnitt) i boosten kan förändra ditt liv. Det gjorde det för mig. Genom att medvetet rikta energi till det som är viktigast kommer man alltid rätt. Det krävs betydligt mindre än vad vi kan föreställa oss! 

Samma tillvägagångssätt går att använda i mängder av områden. Förstå en sak, förstå tiotusen.

Och nu är det din tur att få ta del av detta. Och det ska du få göra genom en tankeväckande historia. Det handlar om studenter som skulle välja mellan plommon och choklad.  Se klippet! 

Ps. Guidningen som kommer på Valborg handlar också om identitet. Eller, andlig lätthet. Man kan tro att jag hade värsta framförhållningen, men så var det inte. Det ”bara” låg i luften.

Klippet för del 2 kommer här:

Dagens guidning

Guidningen som tipsas om i klippet är den omtyckta: Vad är viktigast för dig just nu? – (reikiportalen.se)