Workshop

Check på den – Få svart bälte i vardagseffektivitet

Det finns ganska många föreläsare som berättar att stress är ett problem. Statistik från försäkringskassan visar att nästan hälften av alla sjukskrivna är detta på grund av mental ohälsa.

Men det finns inte lika många föreläsare som kan hjälpa dig (och din arbetsgrupp) att förstå sig på de egna tankarna för att motverka stressen. Det kan Anna-Sofia, projektledare på Reikiportalen.

Det går att få mer gjort och samtidigt bli av med stressen! Hur? Det är det vi pratar om på workshopen.

Få Check på den

Check på den – Få svart bälte i vardagseffektivitet är en workshopserie på 3 tillfällen á 45 minuter. Du, och dina anställda, får på ett inspirerande och lättförståligt sätt förstå hur dina tankar fungerar. Inga förkunskaper behövs.

Målet med workshops-serien är att få bort det dåliga samvetet.

Workshopen bygger på David Allens bästsäljande bok Få det gjort – Svart bälte i vardagseffektivitet.

David Allen påminner:

Genom att ”tömma” huvudet från vår att-göra-lista och saker som blockerar vår tankeverksamhet kan vår hjärna fungera optimalt.

Hjärnan är till för att använda det logiska, det kreativa, det medvetna och det omedvetna för att skapa och hitta lösningar. När vi ger hjärnan utrymme att tänka efter sker detta per automatik (det är därför det kommer så bra idéer innan sänggående, i duschen, på semestern)

Vid tre tillfällen (45 min per gång, ca 2-3 veckor mellan) får du och ditt arbetslag öva praktiskt på hur du kan fånga upp sådant som bubblar upp och skaver. När du beställer workshopen bokar vi alla tre tillfällen på en gång (ett knep som du får lära dig i workshopen).

Workshopen fungerar både digitalt och fysiskt på plats.

PRIS: Alla tre tillfällen 20 000 + moms. Reseersättning tillkommer. (OBS! Ingen reseersättning för företag i Luleå- & Skellefteå kommun)

Check på den – workshopen går endast under 2022. Hör av dig redan idag!

GARANTI! Vi vill ha nöjda kunder. Passar inte föreläsningen ert arbetslag avbokar vi kommande tillfällen och du får du pengarna tillbaka.

Intresseanmälan

Har arbetslaget haft nytta av föreläsningen? Tipsa en kollega!

Close
Energi och pepp - när och var du behöver den! © Reikiportalen 2021. All rights reserved.
Close