Tips

läk ett brustet hjärta

TIPS FÖR ATT KOMMA IGÅNG

Börja här…

En fristad i dig själv

Visste du att det finns en plats där du alltid kan tanka energi? Denna plats finns inom dig själv.

Det första du vill göra när du börjar med Guidad Reiki är att upptäcka denna plats.

Sedan, när du känner dig trygg och välbekant med denna inre plats, kan du lägga affirmationer och mental träning, så att du kan bjuda in sådant som bättre matchar ditt högre jag.

Sitt still till stressen gått över

För att hitta platsen i dig själv där du alltid kan tanka energi är knepet att sitta still till stressen gått över. Hur länge detta tar beror på din dagsform. Det kan ta 1 minut eller tre veckor.

Den Guidade Reiki som är speciellt framtagen för detta ändamål är den Känslomässiga storstädningen. I denna har du en guidning som hjälper hjärnan att förstå de olika delarna i att landa i dig själv.

Liknande energi finns även i Känslomässig storstädning i farten – vilken du kan använda när du är på promenad eller i rörelse och i Låt mig bara vara – vilken är helt utan guidning.

Mjuk och snäll resa in i sig själv

Den som är van att landa i sig själv kan med fördel ”tvärnita” och verkligen vara still sill man landat igen.

Detta rekommenderas dock INTE om man är nybörjare och ännu inte hittat detta tillstånd.

Är man nybörjare är det viktiga första steget 1 att i lugn och ro, i ett tempo som passar en själv, hitta lugnet och tryggheten i sig själv.

Gör gärna den Känslomässiga storstädningen 3 ggr i veckan. Testa. Se vad som händer. Se hur det känns. Lär känna energierna. Lär känna rytmen när du landar i dig själv.

Om du somnar

Jag kallar det Reikisova, när man liksom ”smäller av” när man lyssnar på Guidad Reiki. Det är ett av mina favorittillstånd. Man mår så oerhört bra när man vaknar! Om du tvärsomnar är det för att din kropp vill ta vara på energin utan begränsningar från ditt intellekt. Ofta får man till och med mer effekt om man somnar! Så du behöver inte kämpa för att hålla dig vaken! Njut av det som händer i stunden, oavsett vad det är.

Jag klarar inte av att hålla mig vaken? Så fort jag kör den Känslomässiga storstädningen somnar jag.

ANNA

Stanna kvar allt längre i det sköna tillståndet

När du börjat landa i sig själv upptäcker du hur ljuvligt skönt det är. Plötsligt blir du medveten om något du aldrig tänkt på tidigare: hur obekvämt det är när du tappat tillståndet!

Då vill du ”plötsligt” stanna kvar i det sköna tillståndet oftare och längre.

Det är här som du börjar utöka dina guidningar. Du vill kanske göra dem dagligen?

Nu blir du kanske också lite less på att köra samma guidning gång på gång? Finns det något annat att välja på? Välj Guidningar du känner dig dragen till.

Jag har haft massor av energi sedan jag lyssnade på Guidad Reiki.

Annie

Specialare

Van att meditera

Om du är van att meditera kommer du väldigt snabbt att fatta grejen med Guidad Reiki. Du svävar bort i energin och låter ditt inre visa vägen. Du kan med fördel gå in i de inre resorna som Följ med till det heliga berget när Reikin föddes, Din egen laddningshubb eller Besök din drömarbetsplats.

Reikiutövare

Om du redan har lärt dig Reiki kommer din Reiki att förstärkas genom den Guidade Reikin. Gör gärna Chakrabalanseringen, Kliv in i en rosenkvarts, Kapa energiband med (hjälp av) ärkeängel Michael eller Aktivera din kropps självläkande krafter.

Varit utbränd

Om du är på väg ifrån en utbrändhet kommer Guidingarna både hjälpa och stärka dig. Det är väldigt viktigt att ditt utforskande i den Guidade Reikin är lekfullt och glatt. Känn alltid efter. Vilken guidning tilltalar dig mest just nu? Regelbundenheten är extra viktig. Det är lätt att glömma bort sig själv (igen) när energin börjar komma tillbaka. Var tillåtande och snäll. Tacka dig själv för varje gång du hittar tillbaka till energin. (Strunta i att du glömt bort det ibland). Guidningar som passar extra bra är: Vila från krav och måsten och Sluta bär dina medmänniskor.

Lider av oro

Om du lider av oro är det extra viktigt att du lär känna guidningarna. Gå in i receptet. Känn efter när du gör guidningarna. Fokusera på en guidning i taget. Gå vidare först när du längtar. Var mjuk och tillåtande. Trygghet uppstår när du känner förutsägbarhet och du vet att inget oväntat dyker upp. (Fördelen med en inspelning är att den alltid upprepar sig på exakt samma sätt). Tips på Guidning är Känslomässig Storstädning och Få det Andliga Svar du söker.

Prova 14 dagar Guidad Reiki gratis

Skapa ett konto

* Få full tillgång till all Guidad Reiki
* Lyssna när du vill, hur ofta du vill
* Nytt material varje månad

Prenumerera:
249 kr/månad
2490 kr/år (spara 498 kr)

Tips: Använd ditt friskvårdsbidrag

Prova idag!

Har du redan ett konto? Logga in

Close
Avslappning att längta efter...
Close