10 dagars boost

Vill du ta dig själv till nästa nivå? Med kommande 10 dagars boost kommer du kunna göra något som de flesta drömmer om att göra 😉

Snart dags för nästa 10 dagarsboost! Den kommer i maj!

Hur går det till?

Du får ett 10 dagars körschema med en blandning av Guidad Reiki, skrivövningar och reflektionstid i form av promenad. Finns både som bild och pfd. Skriv gärna ut och sätt på kylskåpet.

10 dagars boosten

FAQ – Hur går det till?

Vad är 10 dagars boost?

10 dagars boosten är ett 10 dagars körschema med guidad Reiki och olika aktiviteter. En superboost för din andliga utveckling.

Vd kan jag förvänta mig av boosten?

Med boosten får du en superboost i din personliga utveckling. Du kommer att utvecklas i raketfart! Kombinationen Guidad Reiki och reflektion kommer att visa saker som alltid funnits där, men som du kanske varit blind för. Ditt inre kommer att tacka dig!

Jag kan inte vara med alla dagar…

Om det fungerar bättre kan du byta plats på två av dagarna. Gör dag 5 på dag 4 om det passar bättre för dig.

Jag har missat en dag, ska jag göra dubbelt nästa?

Det finns ingen anledning att göra dubbelt. Missar du en dag, gör nästa så är du tillbaka på banan. Ibland händer det mest när vi låter saker falla på plats.

Hur anmäler jag mig?

Du kan gärna gå med i fb-gruppen 10-dagars-boosten. Där får du pepp och hurrarop!

Kan jag göra den med en vän?

Du har allt att vinna på att göra 10 dagars boosten med en vän. Ni kan peppa varandra och får något spännande att samtala om.

Hör din inre röst – 10 dagars boost

Vill du ha en pdf istället?

Gör så här:

Förberedelser

1. Vill du ha pepp och stöd? Anmäl dig på fb-gruppen 10 dagars boost på Reikiportalen

2. Tipsa en vän om 10 dagars boosten (ännu roligare att göra tillsammans med någon, blir ett intressant samtalsämne)

3. Skapa ett konto på Reikiportalen.se (det är gratis i 14 dagar). Där hittar du Guidad Reiki för dag 1, 3, 5, 7, 8 och 10. Du behöver vara inloggad för att kunna lyssna på de flesta guidningar.

4. Har du en book-of-magic? Det är din andliga skrivbok i vilken du skriver dagbok eller kursanteckningar (så du har allt samlat). Skriver du bäst på dator kan du skriva ut och klistra in i din book-of-magic.  

Nu är du redo

Perfekt! Nu är du redo!

Gör en aktivitet varje dag i 10 dagar. Börja på dag 1 och fortsätt sedan de 10 dagarna.

Var öppen för bönesvar. Svaren har en förmåga att komma till dig när du som minst förväntar dig! 

Det kommer att hända massor!

Berätta

Berätta i fb-gruppen, och gör en kommentar på Reikiportalen:

Vilken guidning gillade du mest?

Har något klickat till?

Vad kändes mest?

Tack för att du delar

Delta i konversationen

 1. Iris Hulsman says:

  Tacksam för denna boost, ett lyft ur decembermörkret och att se världen från sin finaste sida igen. En fantastiskt blandning mellan sköna meditationer och reflektioner. Alla borde unna sig

 2. Tatjana Tanja Nenadov says:

  Jag känner mig mycket lugnare och säkrare i mig själv .Att jag vet mer om hur jag ska agera och ta beslut.Det var fantastiskt upplevelse.Tusen tack för den möjlighet .❤️🙏

  1. UNDERBART! Tack själv <3

 3. Ingrid Kohkoinen says:

  I kombination med mina dagliga vägledningar känns det som att varje dag har varit en länk i en kedja som fogas samman till en helhet. Jag tror inte att alla länkar finns där ännu och jag har tänkt fortsätta på samma sätt … daglig vägledning i kombination med guidad Reiki för att få ännu fler länkar i min kedja. Jag har ändå börjat få förståelse och ny kunskap om situationen … nya vägar att hantera och hela den … känslan att oberoende av hur det blir kommer dörren jag går genom att vara den rätta. Tusen, tusen tack för att jag har fått ta del av den <3 <3 <3

  1. Tack själv fantastiska du! Vilka härliga steg du tar! <3 <3 <3

 4. Så tacksam att jag gick denna 10 dagars boost 🙏💖 Innan jag började, skrev jag ned vad jag verkligen ville få ut av dessa dagar. Bla mer glädjeenergi i vardagen, lyssna till vad jag verkligen vill, kapa energitjuvar… Så efter dessa 10 dagar lyssnar jag på vad min inre röst säger, jag har fått mer energi då jag kapar energitjuvar. Alla övningar har varit magiska och jag kan varmt rekommendera alla att ge er själva 10 dagar 💖
  Kram och tacksam Johanna

  1. Så läckert! TACK för att du var med! <3 <3 <3

 5. Marie Sigra says:

  Underbart! Fick både insikter och utsikter -alla upplevelser har nog inte riktigt landat i hjärnan ännu. Känner ett lugn i kropp och själ. Mer reiki och boost åt folket! ❤🙏❤

 6. Therese Arvidsson says:

  Tusen tack för dessa dagar! Ett privilegium att få vara med. Jag tycker mig ha fått mer energi att ta tag i det jag behöver göra.Tack!🥰❤️🌸

  1. Underbart att höra! Tack själv! <3

 7. Angelica Pukk says:

  Fantastiskt! Så härligt, välgörande, avslappnade, påfyllande & kärleksfullt! Gett mig precis vad jag behövde utan att jag egentligen visste vad de var. Så tacksam för dessa underbara guidningarna. 🙏🏽❤️❤️❤️

 8. Gabriela Parida says:

  Jag är så tacksam för denna boost. Jag använder mycket Reikiportalen men nu var det som vanligt magi av grupp energier 🌟💞det var en stark utrensning för min del och en stark knuff i redan tidigare bestämd riktning 😉

  1. Tack själv! Det är något speciellt som händer vid event som boostar! Därför kommer det att komma fler. (nästa i april) En bonus för alla er som har konto i Reikiportalen. Stort tack! PS! Det är ni som betalar för ert konto som finansierar alla konstnadsfria guidningar. Tack för att du hjälper andra att må bra!

 9. Caroline Alth says:

  Vilka underbara dagar med utrensning och ljuvlig boost och reflektioner. Känner att jag har höjt energin och är mycket piggare, men samtidigt känner jag att kroppen är fortfarande trött, tror att det pågår utrensning fortfarande. Underbara meditationer som verkligen påverkar och gör skillnad. Mina favoriter är ”känslomässig storstädning”, ”Chakrabalanseringen” och ”kapa energiband (med hjälp av) ÄÄ Michael ” Tusen tack Anna-Sofia för ljuvliga dagar! Ser fram emot nästa boost.

  1. Tack för du var med! Härligt med så många favoriter! Man kan bli lite trött när all energi riktas inåt… Men när det är klart kommer energin tillbaka! Kanske med någon ny idé att ge sig i kast med…

Lämna ett svar

Close
Avslappning att längta efter...
Close